MakelaarsPromo

Hi makelaar,

Offerte aanvragen?

Spandoek in frame

Een spandoek in frame is een echte eyecatcher! Deze is makkelijk zelf te monteren en u heeft de keus uit verschillende maten.

Wilt u graag een luxere uiting? Bestel een V-frame!

Buizenframe/Spandoek

Het alumnium buizenframe heeft een stoer uiterlijk en is licht. Het doek wordt d.m.v. elastische haken in het frame gespannen. U heeft de keuze uit 2 soorten doek: PVC ( zeildoek) of Mesh (gaatjes PVC) en wordt geleverd in lichtgewicht materiaal. Naast het standaard muurframe heeft MakelaarsPromo een ruim assortiment aan uitvoeringen van spandoeken in frame! Bijvoorbeeld een vrijstaand frame of een V-vorm. Vraag naar de mogelijkheden. Hoe dan ook uw boodschap springt in het oog.

Wilt u graag een luxere uiting? Dan is het ook mogelijk om een V-frame te bestellen. Een sjieke uiting voor de makelaar die uw identiteit versterkt en het object de juiste aandacht geeft.

 

Standaard afwerking

Randversteviging door omzomen en ringen (om de 50 cm)

Afmetingen

U kunt iedere gewenste maatvoering kiezen
Materiaal aluminium (doorsnee 42-48mm/wanddikte 3mm). Wij maken uitsluitend gebruik van goede kwaliteit aluminium buizen en koppelstukken.

 

Let op! Bij het bestellen van uw spandoek moet u rekening houden dat het doek ongeveer 20cm in lengte en breedte kleiner wordt besteld i.v.m. de spanner (buitenmaat frame 400x300cm, dan bestelt u het doek 380x280cm).

 

De spandoeken worden geleverd met een complete montageset. U ontvangt ook altijd een handleiding en een overzicht van het exacte aantal onderdelen.

Tip  Maak de spandoeken buiten niet vast met tiewraps, deze geven bij belasting niet mee, waardoor de ringen of het doek zelf gaat scheuren!

Wie zijn wij

MakelaarsPromo

  • Altijd bereikbaar
  • Laagste prijsgarantie
  • Snelle betrouwbare levering
  • Gratis persoonlijk advies

Contactgegevens

MakelaarsPromo 
Hazeldonk 6505
4836 LD Breda

Tel:  085-0656315
E-mail: info@makelaarspromo.nl